UŞAK / SİVASLI - Sivaslı İmam Hatip Ortaokulu

Kütüphaneler Haftası Etkinliğimiz

Kütüphaneler Haftası Kutlu Olsun!

Kütüphaneler haftasını okulumuz kütüphanesinde kendi kitap ayraçlarımızı yaparak kutladık.

Bu hafta, kütüphanelerin önemini vurgulamak ve okuma alışkanlığını teşvik etmek için kutladığımız Kütüphane Haftası'na özel bir etkinlikle karşınızdayız! Okulumuz kütüphanesinde, Türkçe öğretmenimiz Sayın Şerife Samer'in öncülüğünde, öğrencilerimizin kendilerinin kitap ayraçlarını tasarladığı keyifli bir etkinlik düzenledik.

Her bir öğrencimiz, kendi yaratıcılığını ve kişisel tarzını yansıtan benzersiz kitap ayraçlarını tasarlamak için kütüphanemizde bir araya geldi. Renkler, desenler ve hatta alıntılarla dolu bu ayraçlar, her bir öğrencimizin okuma tutkusunu ve hayal gücünü yansıtıyor.

Bu etkinlik, sadece okuma alışkanlığını geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda öğrencilerimizin sanatsal yönlerini keşfetmelerine ve ifade etmelerine olanak tanıdı. Eğlenceli ve öğretici bu etkinlik sayesinde, Kütüphane Haftası'nı coşkuyla kutlamış olduk.

Şimdi, öğrencilerimizin harika tasarımlarını sizlerle paylaşma zamanı geldi! Kütüphane Haftası'na özel olarak düzenlediğimiz bu etkinliğin detaylarını ve öğrencilerimizin yaratıcı çalışmalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Unutmayın, okuma bir yaşam tarzıdır ve kütüphaneler bu yaşam tarzını besler. Kütüphane Haftası'nı coşkuyla kutlarken, hep birlikte okuma tutkusunu ve bilgiye olan açlığımızı daha da güçlendirelim!

Saygılarımızla,

26-03-202426-03-202426-03-202426-03-202426-03-202426-03-202426-03-202426-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 14:59 - Görüntülenme: 20